A ADVOKATER

Din succes er vores succes

Hvordan vælger du at vækste din forretning an? Hvilken selskabsform er den rette for dig som iværksætter? Hvordan fungerer processen fra idé til et færdigstiftet selskab? Og hvordan sikrer du som iværksætter et juridisk fundament for din startup?

Hos A Advokater tager vi os af de juridiske forhold for din startup, mens du trygt kan have fokus på din innovative idé. Vores rådgivning er baseret på en professionel tilgang med fokus på, at vores rådgivning tilfører dig værdi.

Vi rådgiver vores klienter i valg af:
  • Udarbejdelse af stiftelsesdokumenter og kontrakter
  • Selskabsform
  • Finansiering
  • De juridiske opmærksomhedspunkter for din startup
A Advokater er også en startup-virksomhed etableret af advokat Bilal Andersen Khatib for 10 år siden. Derfor kender han startup-miljøet grundigt indefra, samt hvordan man som iværksætter opnår succes bedst muligt i sin startup.

Derfor er vores vigtigste evne for os som rådgivere i den sammenhæng at kunne træde ud af os selv og vores situation — og ind i din situation som iværksætter.

Når vores juridiske rådgivning er med til, at du kan udleve din iværksætterdrøm, samt ser din virksomhed vokser og bliver dit livsværk, skaber vi som advokatvirksomhed også vores eget livsværk.

Vi løser ikke bare en enkelt sag, vi er med på hele din rejse
Begyndelsen af din startup handler om, hvordan du som iværksætter får en god start. Derfor løser A advokater ikke bare en enkelt sag, men derimod er med på din vækstrejse. Din succes er vores succes. Derfor brænder vi for at give den bedst mulige rådgivning, og er med på hele din rejse både inden, under og efter din startup, som sætter rette spor for at din virksomhed opnår succes.

Kontakt
Hvis du er passioneret omkring at gøre en positiv forskel i verden med din startup, så er vi også passionerede omkring at hjælpe dig så meget som muligt med dine udfordringer.

Har du yderligere spørgsmål er A Advokater altid til rådighed for en gratis og uforpligtende samtale på:
Telefon: 53 84 45 31
E-Mail: Jura@aadvokater.dk

Vi glæder os til at høre mere om dig.