A ADVOKATER

Din skattesag kan betale sig

Har du modtaget en henvendelse fra skat, og tænker du, at en advokat skal tage hånd om din skattesag, er du kommet til det helt rigtige advokatkontor, som har mange års erfaring indenfor skattesager.

Hos A Advokater er vi specialiseret indenfor skattesager, og vores fokus er at rådgive dig på højt juridisk niveau – netop for at sikre din retssikkerhed.

A advokater fokuserer nemlig på, at du har ”Access to Justice”, som betyder, at du har reel mulighed for at få løst retlige konflikter på en retfærdig måde. Derfor brænder vi for at udfylde dine behov og hjælpe dig trygt og sikkert hele vejen fra det administrative system til Højesteret.

Din problemstilling er vores problemstilling
Har du en problemstilling sikrer vi dine rettigheder og forpligtelser ved at hjælpe dig med at nærlæse skattemyndighedens afgørelse og afklare, hvilken dokumentation du skal finde frem, og om din dokumentation er tilstrækkelig til, at der er mulighed for, at du får medhold, inden klagen sendes.

Der kan i øvrigt være forskellige årsager til, at du har lyst til at klage over en afgørelse, som skattemyndigheden har truffet. Det er værd at overveje disse forhold, som gennemgås i følgende:

Du vil gerne høres af systemet og få fred i sindet
Når man får en skattesag, kan man føle, at man bliver beskyldt for at have truffet de forkerte valg, der gør, at man føler man har gjort noget moralsk forkert, selvom man i virkeligheden har gjort hvad man kunne, men simpelthen bare har begået nogle fejl – Det er menneskeligt at fejle. I andre tilfælde er baggrunden for uorden i regnskaberne, at du eventuelt har haft en hård periode i dit liv, som har gjort mange ting uoverskuelige.

Hvis du føler et behov for at forklare din side af sagen, så du kan finde indre ro i forhold til udfaldet af din sag, og bedre kan komme mentalt videre, så er det værd at klage.

Beslutter du dig for at klage, og vælger du, at vi skal lave klagen for dig, er vores sagsvurdering helt gratis.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål er A Advokater altid til rådighed for en gratis og uforpligtende samtale på:
Telefon: 53 84 45 31
E-Mail: Jura@aadvokater.dk